Noget mellem ørerne

Lenefærdig4.jpg

Podcast fascinerer mig, fordi du som lydmager kommer befriende nær på din lytter.

Du får mulighed for adgang til det allerhelligste - genklangen, hvis ellers budskabet giver mening...

og er der først genklang, er der også lydhørhed og flytbarhed.

 

Jeg kommer rundt i hele landet, for heldigvis er de
overalt, de gode, bæredygtige historier og eksempler.

Lyt fx til podcast serien "Hverdagens Klimahelte", og "Fællesskabets Grønne Kraft", hvor jeg portrætterer ildsjæle og deres projekter.

 

Fremtidens lyd kommer til at favne bredt, men altid med den grønne omstilling som udgangspunkt.

Find et mindre udvalg af min lyd her. Se mere under aktuelle podcasts.

HverdagensKlimahelte_250820.jpeg
Stig Holmgaard Bomholt er reparations-aktivist og en af kræfterne bag Repair Café Danmark, der dækker over flere end 40 non-profit reparations-cafeer rundt i hele landet. Op til 90% af de ting, folk kommer med, bliver rent faktisk fixet.
IMG_2583.JPG
00:00 / 29:59
Ditte Kathrine Engeltoftegård er baggårdenes Greta, når hun skaber klimabæredygtige baggårde, hvor beboerne selv kan gå ned og sanke og høste krydderurter, frugt og grønsager året rundt. Og så forvandler hun storskralds-rum til brugervenlige bytterum.  
IMG_3704.JPG
00:00 / 33:16
Lyt til episoden "Plast-fri fantastisk", hvor du møder et valghold af 9. klasses elever, deres underviser Hanne Louise Nielsen og Heidi von Bulöw fra virksomheden Maistic. Det handler om et grønt skole/virksomheds- samarbejde med fokus på less plastic in this world.
Det er ikke spor fantastisk_300dpi.jpg
00:00 / 30:37
Anna Emma Haudal, filminstruktør på DR3-serien "Doggystyle", er flyttet på landet for at passe på kloden og sine får. For hende er nøglen at se indad - se på de ikke bæredygtige vaner og så skabe forandring. Halvvejs er der BREVKASSE; hvor Anna Emma svarer på spørgsmål om klimaet - stillet af unge.
IMG_6005 2.JPG
00:00 / 36:47
Det handler om elbil! Min families elbil, for vi har fået en KIA Eniro og en ladestander i garagen, og for os er det stort - efter halvandet år uden bil og et samliv (21 år) uden ny bil overhovedet. Følg hele processen og bliv forhåbentlig  klogere og inspireret. 
IMG_6850.JPG
00:00 / 33:57
Naja Habermann kalder sig klimaaktivist med sine penge, og da det gik op for hende, at investeringer i bæredygtige aktier og fonde er noget af det mest effektive, vi kan gøre som enkeltindivider,  oprettede hun facebookgruppen Bæredygtige investeringer for alle.
IMG_0471.JPG
00:00 / 53:42
LO_logo_160119.jpeg
Black Friday - forbrugsfesten over dem alle har også invaderet down under, men hvad tænker australieren på gaden om konceptet?
Jeg undersøgte sagen og producerede et indslag til radioprogrammet The Sustainable Hour, mens vi var i Melbourne. Sendt 28. november 2018.


Det halvandet år, vi boede down under, gik jeg på gaden og interviewede ildsjæle og tilfældige mennesker, jeg mødte. Det blev til
i alt 20 indslag til radioprogrammet under navnet Sustainable people. 
 
DSC01783.jpg
00:00 / 02:42
Australierne brugte 320 mio.
AUD på Black Friday 2019.
Det svarer til mere end 1,4. mia. danske kroner!